Despre Noi

Despre Noi

Despre
Smart Locker

   Compania noastră dorește să contribuie la eficientizarea și optimizarea proceselor din cadrul companiilor colaboratoare, furnizându-le acestora unelte performante și soluții adaptate nevoilor lor, aflate in continua schimbare. 

   Una din componentele esențiale pentru o activitate eficientă, din punct de vedere timp și cost, este automatizarea cat mai multor activități, păstrând controlul asupra acestora într-un mod centralizat și cu implicarea unui număr cat mai mic de personal dedicat. Automatizarea și digitalizarea sunt factori cheie pentru o companie care își dorește să activeze și să performeze în contextul unor piețe dinamice și al unui mediu concurențial extrem de puternic.

   Ce ne definește?

  • Inteligență
  • Seriozitate
  • Promptitudine

   În prezent compania noastră vine pe piață cu o nouă soluție, care este adresata firmelor cu spații multiple de închiriat de tip AirBNB, hotelurilor, spitalelor, sediilor de poliție, școlilor, sediilor de firma sau chiar fabricilor care doresc un produs de management al cheilor. În acest sens vă invităm să ne contactați.

Urmărește prezentarea noastră

Produsul nostru smart locker inteligent este folosit la scară largă în multe industrii.

156

Service-uri & Dealeri Auto

184

Airbnb & Short Term Rentals

250

Auto Check-in / out in Hoteluri

49

Companii de Camioane

Testimoniale

Ce spun clienții noștri

Imi place smart key locker, este uimitor, calitate superioară, oferă întotdeauna suport profesional si rapid, voi mai cumpara mai multe produse în.

Mihai I.

Calitate buna și software ușor de utilizat, echipa foarte profesionistă care răspunde întotdeauna rapid la cererile noastre. Recomand!.

Andrei

Am început sa folosesc smart key locker pentru compania noastră de service auto, acum clienții au mai multa libertate in utilizarea serviciilor.

Stefania