Smart

Locker România

Furnizorul de soluţii inteligente pentru automatizarea proceselor de stocare

  • Safety Your products will be safe in this Smart Locker.
  • Intelligent Control Monitor remote access to Smart Locker.
  • Premium Quality Our products are made of premium materials.
Smart Double Door FOOD locker LLD-FD24

Automatizarea şi digitalizarea

sunt factori cheie pentru o companie care îşi doreşte să activeze şi să performeze în contextul unor pieţe dinamice şi al unui mediu concurenţial extrem de puternic. Smart Locker România poate contribui la eficientizarea şi optimizarea proceselor, furnizând unelte performante şi soluţii adaptate necesitaţilor în continuă schimbare. 

Nu mai aştepta! Contactează-ne acum şi află cum te putem ajuta să optimizezi procesele de livrare şi de ridicare a coletelor cu smart lockers România!

Smart lockers România
soluţii performante şi adaptate nevoilor companiei tale

Una din componentele esenţiale pentru o activitate eficientă, din punct de vedere timp şi cost, este automatizarea cât mai multor activităţi, păstrând controlul asupra acestora într-un mod centralizat şi cu implicarea unui număr cât mai mic de personal dedicat.

Smart lockers România te ajută să automatizezi procesele şi să creşti veniturile companiei tale prin integrarea soluţiilor de tip parcel locker, food, locker, fresh locker şi multe alte tipuri de smart lockere. 

Smart Double Door FOOD locker LLD-FD24

Motivele pentru care merită să apelezi şi tu la
smart lockers România:

Vei beneficia de control inteligent şi de posibilitatea de automatizare şi monitorizare de la distanţă a stocărilor şi livrărilor.

Contribuie la eficientizarea proceselor.

Se reduc timpul şi costurile aferente proceselor manuale.

Prin utilizarea sistemelor inteligente de autentificare şi control creşte securitatea.

Prin oferirea unui acces mai facil la produse şi servicii se îmbunătăţeşte experiența utilizatorilor.

Smart lockerele sunt adaptabile la nevoile specifice ale fiecărei companii şi pot fi integrate în soluţiile existente pentru o gestionare mai eficientă a stocării şi livrării.

Calitate, integritate şi inovaţie - filozofia de afacere a Smart Locker România

Smart Locker este o companie tehnologică din România, un pioner şi un furnizor de încredere care oferă soluţii inteligente de stocare şi livrare pentru diverse industrii. Ce ne recomandă ca fiind partenerul ideal pentru eficientizarea proceselor şi creşterea veniturilor companiei tale:

Produsul nostru smart locker inteligent este deja folosit la scară largă în multe industrii printre care şi Service-uri & Dealeri Auto, Airbnb & Short Term Rentals, Auto Check-in / out în Hoteluri, Companii de Camioane

Misiunea noastră este să contribuim la eficientizarea şi optimizarea proceselor din cadrul companiilor colaboratoare, furnizându-le unelte performante precum dulapuri inteligente şi soluţii adaptate nevoilor lor, aflate în continuă schimbare.

Filozofia noastră de afaceri este „calitate în primul rând, integritate, inovaţie, pentru a satisface cererea clienţilor” şi, prin urmare, oferim produse de înaltă calitate realizate din materiale premium, preţuri extrem de competitive, suport tehnic profesionist şi servicii excelente pentru clienţi

Oferim asistenţă tehnică şi servicii profesionale, de la soluţie integrată unică până la produse individuale.

Asigurăm garanţie un an pentru toate produsele şi livrări sigure şi rapide în termen de 60 de zile.

Nu mai aştepta! Contactează-ne acum şi află cum te putem ajuta să optimizezi procesele de livrare şi de ridicare a coletelor cu smart lockers România!

Produsele principale ale Smart Locker România

Printre produsele noastre se număra dulapurile inteligente pentru colete, alimente, produse proaspete, chei, cărţi, sistemele Smart loT, software şi platforme de gestionare a stocării, dulapurile ABS şi alte dulapuri inteligente personalizate. Integram parcel locker, food, locker, fresh locker şi multe alte tipuri de smart lockere. 

ABS locker

ABS locker

Sunt dulapuri inteligente fabricate din material plastic de înaltă calitate, care le conferă o rezistenţă ridicată la impact şi uzură, dar şi o rezistenţă excelentă la coroziune şi ruginire. ABS locker este disponibil în diferite dimensiuni şi culori, astfel încât poate fi adaptat la nevoile şi preferinţele fiecărui client. De asemenea, este uşor de curăţat şi de întreţinut, ceea ce îl face ideale pentru utilizarea în medii umede şi cu un trafic ridicat de persoane.

Datorită designului lor modern şi funcţional, ABS locker este o alegere potrivită pentru sălile de sport, parcuri de distracţii, cinematografe, şcoli, guvern, aeroporturi, fabrici şi birouri. Întrucât este rezistent la umiditate şi coroziune, se recomanda pentru utilizarea în centre acvatice, piscine, spaţii de baie şi duşuri,.

Nu mai aştepta! Contactează-ne acum şi află cum te putem ajuta să optimizezi procesele de livrare şi de ridicare a coletelor cu smart lockers România!

Electronic storage locker

La Smart Locker România vei găsi şi acest sistem inteligent de depozitare a obiectelor, care foloseşte tehnologii avansate de identificare şi control. Este format dintr-un ecran tactil, o placă de bază, o placă de circuite de control a încuietorilor şi alte componente electronice. Utilizatorul poate depozita şi ridica obiecte, folosind parolă, cod de bare, card, amprentă digitală, recunoaştere facială sau cod QR.

Electronic storage locker are o aplicabilitate largă în diferite domenii, cum ar fi săli de sport, mall-uri, parcuri de distracţie, şcoli, spitale, staţii, aeroporturi, etc. Acesta oferă siguranţă, comoditate şi eficientă pentru utilizatori şi administratori.

Electronic Storage locker
Smart BOOK Locker

Smart book locker

Dacă eşti interesat de un sistem inteligent de împrumut şi predare a cărţilor, Smart Locker România îţi poate oferi un smart book locker. Acesta este dotat cu un ecran tactil, un computer, un scanner de coduri QR, un cititor de carduri, o placă de circuite cu încuietori şi alte sisteme de control inteligent.

Cititorii pot împrumuta şi preda cărţile direct de la dulap, fără a avea nevoie de personalul bibliotecii. Smart book locker este o soluţie eficientă şi modernă pentru managementul şi operarea cărţilor şi poate îşi găseşte aplicabilitate în librării, şcoli, spitale, mall-uri, aeroporturi, staţii de tren şi alte locuri publice unde există cerere pentru lectură.

Smart food locker

Dacă ai o afacere în domeniul alimentar, smart food locker este disponibil la Smart Locker România în varianta cu 24 sau cu 21 de compartimente. Aceste dulapuri inteligente sunt dotate cu sistem de încălzire şi dezinfectare şi uşi pe ambele fețe, fiind special concepute pentru alimente. Sunt produse premium ideale pentru livrarea automată şi sigură a alimentelor proaspete în diverse domenii, cum ar fi fast food, supermarket, platforme e-commerce, şcoli, spitale sau fabrici.

Smart food locker îţi va permite să monitorizezi accesul la compartimente de la distanţă, iar utilizatorilor va putea prelua comanda cu un cod primit prin SMS. Produsul este personalizabil cu logo-ul companiei şi scalabil în funcţie de nevoi. Smart food locker este soluţia modernă şi eficientă pentru păstrarea şi distribuirea alimentelor.

Smart FOOD locker LLD-F24
Nu mai aştepta! Contactează Smart Locker România acum şi află cum te putem ajuta să optimizezi procesele de livrare şi de ridicare a coletelor!

Smart FRESH Locker

Smart fresh locker

Este un sistem inteligent de păstrare a alimentelor proaspete, care include un ecran tactil, un computer, un scanner de coduri QR, o placă de control a încuietorilor, un compresor şi alte sisteme de control. Acest sistem permite curierilor să livreze alimentele proaspete care trebuie păstrate la rece într-un mod sigur şi eficient, iar destinatarii le pot ridica folosind un cod pick up. Smart fresh locker are o aplicabilitate largă în domeniile logisticii, supermarketurilor, platformelor e-commerce de alimente proaspete, şcolilor sau a spitalelor.

Smart parcel locker

Un Smart Parcel Locker este un sistem de livrare și ridicare a coletelor care funcționează automat și este accesibil 24 de ore pe zi. Este compus dintr-un ecran tactil, un computer, un scanner de coduri QR, o placă de circuite de control a încuietorilor și alte sisteme inteligente de control. Este disponibil la Smart Locker România la preţuri avantajoase şi are aplicabilitate la unităţile poştale, operatorii de coletărie, platforme online de e-commerce sau şcoli.

Curierul livrează coletul într-unul dintre sertarele disponibile și generează un cod pick up pe care îl trimite destinatarului prin SMS sau e-mail. Destinatarul poate ridica coletul folosind codul pick up pe ecranul tactil sau pe telefonul mobil. Un smart parcel locker poate fi folosit de mai mulți furnizori în același timp, fiind un sistem multi-carrier.

Smart PARCEL Locker Type 1 LLD-PT1
Smart LAUNDRY Locker

Smart laundry locker

La Smart Locker România avem şi o soluţie inteligentă şi convenabilă pentru o firmă care se ocupă cu spălarea şi curăţarea rufelor. Este vorba despre smart laundry locker, un dulap echipat cu un ecran tactil, un computer, un scanner de coduri QR, o placă de circuite pentru încuietori şi sisteme inteligente de control.

Personalul spălătoriei colectează şi livrează rufele în dulap, iar destinatarul le ridică folosind un cod pick up generat de sistem. Smart laundry locker oferă avantaje atât pentru clienţi, cât şi pentru spălătorii, cum ar fi economisirea timpului, creşterea siguranţei, reducerea costurilor şi extinderea pieţei.  

Smart vending locker

Dacă ai nevoie de un sistem inteligent de distribuţie a produselor, Smart Locker România îţi poate oferi un smart vending locker. Acesta consta într-un ecran tactil, un computer, un sistem de plăţi, o placă de circuite cu încuietori şi alte sisteme de control inteligent. Această soluţie poate utilă în supermarketuri, mall-uri, clădiri rezidenţiale, puncte turistice, parcuri de distracţie, hoteluri, birouri sau fabrici.

Personalul depune produsele în dulapuri, iar clientul selectează produsele pe care doreşte să le cumpere de pe ecranul tactil. După efectuarea plăţii, uşa corespunzătoare se deschide automat, iar clientul ridică produsul şi închide uşa.

156

Car Services & Dealers

184

Airbnb & Short Term Rentals

47

Auto Check-in / out in Hotels

75

Truck Companies

Online Shop

See Our Products

MAGAZIN
Testimonials

What our customers say

Imi place smart key locker, este uimitor, calitate superioară, oferă întotdeauna suport profesional si rapid, voi mai cumpara mai multe produse în.

Mihai I.

Calitate buna și software ușor de utilizat, echipa foarte profesionistă care răspunde întotdeauna rapid la cererile noastre. Recomand!.

Andrei

Am început sa folosesc smart key locker pentru compania noastră de service auto, acum clienții au mai multa libertate in utilizarea serviciilor.

Stefania
Nu mai aştepta! Contactează Smart Locker România acum şi află cum te putem ajuta să optimizezi procesele de livrare şi de ridicare a coletelor!
Smart Locker

Ai nevoie de soluţii inteligente pentru afacerea ta? Apelează la Smart Locker România

Soluţiile oferite de Smart Locker România îşi găsesc aplicabilitate în numeroase domenii de activitate, fiind alegerea ideală pentru a eficientiza procesele şi a creşte veniturile companiilor. 

Dacă vrei mai multe informaţii sau o demonstraţie, ne poţi suna la oricare dintre numerele 0758.118.631 / 0747.127.824 /  0750.441.244. De asemenea, ne poţi trimite un mesaj la adresa contact@smartlocker.ro sau folosind formularul de contact şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp sau ne poţi contacta prin formularul de pe site.



Book one visit
at our office