Politica de confidenţialitate

Politica datelor cu caracter personal
În conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulație a acestor date, modificată și completată, și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, Compania este înregistrată ca operator de date cu caracter personal cu numărul xxxx și are obligația de a prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate.
Utilizăm astfel de date numai ȋn conexiune cu identificarea si expedierea comenzilor dumneavoastră, si pentru a va ajuta cu solicitările dumneavoastră.
În orice moment dumneavoastră puteți:
• Să depuneți o plângere la o autoritate de supraveghere Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu caracter Personal (ANSPDCP)
• Solicita accesul, rectificarea sau ștergerea datelor cu caracter personal
• Restricționați sau obiectați la prelucrarea datelor cu caracter personal

Puteți obține informații suplimentare cu privire la datele personale pe care Compania le stochează și procesează în legătură cu dumneavoastră, printr-o solicitare la adresa de e-mail contact@smartlocker.ro. Mai mult, vă puteți opune prelucrării datelor dumneavoastră personale, solicitați rectificarea datelor dumneavoastră sau retrageți în orice moment consimțământul dumneavoastră pentru o astfel de prelucrare. Daca doriți sa retrageți consimțământul de prelucrare a datelor cu caracter personal sau doriți rectificarea lor vă rugăm să ne contactați. Dacă aveți vreo plângere cu privire la procesarea datelor dumneavoastră, puteți contacta Autoritatea Naționala de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu caracter Personal (ANSPDCP).

Colectarea și prelucrarea datelor cu caracter personal

Compania colectează date:
• când vizitați și plasați o comandă pe smartlocker.ro
• când ne contactați online sau la telefon
• când vă creați un profil de utilizator pe smartlocker.ro
• când scrieți un review despre produsele noastre

Ce tip de informații colectam?
In scopul îmbunătățirii experienței de cumpărare online și a satisfacției clienților, pentru publicitate targetată, pentru îmbunătățirea produselor și a serviciilor noastre și în scopuri administrative, Compania va colecta și procesa următoarele date personale despre dumneavoastră:

• Adresa de e-mail
• Nume
• Adresa
• Număr de telefon
• Companie
• Adresa de IP de pe care se face achiziția
Toate informațiile vor fi tratate ca și informații confidențiale. Prelucrarea de date cu caracter personal de către Companie se bazează pe următorul temei legal:

• Necesitatea întocmirii unui contract la care persoana vizată este parte (de exemplu, achiziția unui produs)
• Prelucrarea datelor este necesară în scopul intereselor legitime ale Companiei (cum ar fi îmbunătățirea site-ului smartlocker.ro sau îmbunătățirea serviciilor și produselor noastre și detectarea fraudelor)
• Consimțământul dumneavoastră (crearea unui cont de utilizator)
Nu folosim numărul dumneavoastră de telefon pentru a va contacta pentru apeluri de vânzare. Veți fi contactat doar dacă exista o problema cu comanda sau pentru a obține informații despre livrare.
Datele dumneavoastră pot fi utilizate in cazul unor anchete efectuate de catre autoritățile statului, deoarece raportam plățile frauduloase. Eliberăm informații atunci când le consideram necesare pentru a preveni furtul si frauda de exemplu in legătura cu cardurile de credit.
Compania transferă datele dumneavoastră doar firmei de curierat, datele au ca scop livrarea comenzii, nu transferăm, nu vindem si nu oferim acces la datele dumneavoastră altor terțe părți inclusiv altor companii.
Stocăm datele dumneavoastră personale atât timp cât este necesar în scopurile descrise în această Politică de confidențialitate. Perioada de păstrare depinde de tipul datelor și de motivul pentru care am colectat și stocat datele dumneavoastră. Analizăm permanent perioadele de stocare a datelor, ținând cont de motivele noastre pentru prelucrarea datelor personale și de baza legală.

Raspundere
În nicio situație, Compania nu este responsabilă pentru pierderea profitului, pierderea operațiunilor sau alte pierderi indirecte.

Politica de cookies
Scopul nostru este să oferim un site ușor de utilizat, cu informații relevante. De aceea folosim tehnologii pentru colectarea și procesarea informațiilor despre utilizarea site-ului nostru. Colectăm aceste informații prin așa-numitele cookie-uri. Printre altele, acest lucru înseamnă ca site-ul nostru isi aduce aminte de dumneavoastră , când reveniți pe pagina noastră, si putem crea statistici din care sa reiasă cum va comportați dumneavoastră si alți utilizatori pe site-ul nostru.
Puteți să vă schimbați acordul de acceptare a cookie-urilor în orice moment. Modifică-ți consimțământul aici. Puteți șterge cookie-urile în orice moment, folosind setarile browserului.

Copy link
Powered by Social Snap